Još uvek se ne zna: Da li je član Pink Pantera podlegao ranama ili je živ?

Na Novom Beogradu na parkingu TC "Ušće" oko 16 časova dogodila se pucnjava, a policija je praktično je blokirala prilaz Novom Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 17.10.2020.

16:38

Još uvek se ne zna: Da li je član Pink Pantera podlegao ranama ili je živ?
Foto: Depositphotos/ logoboom

Pucnjava se desila na ulazu parkinga tržnog centra, a prema prvim informacijama jedna osoba je ranjena. Mediji javljaju da je upucan Aleksandar Šarac (35), koji slovi za pripadnika grupe Pink Panter.

Tanjug piše da policija intenzivno traga za napadačem.

U MUP-u je potvrđeno da je ranjen muškarac, a kako javljaju mediji u garaži tržnog centra vidljivi su tragovi krvi.

Portal "Nova" javlja da je policija upala u centar i odmah ga zatvorila zbog sumnje da je napadač pobegao u neku od prodavnica.

Ranije je portal "Telegraf" saznao da je Šarac prevezen na reanimaciju, a napadač je žrtvi ispalio dva hica u predelu glave. Pojedini medija navode da je ipak pogledao povredama, ali ta informacija nije potvrđena. Drugi, koji su već objavili nezvaničnu informaciju o smrti, sada navode da je Aleksandar Šarac živ.

Aleksandar Šarac je, prema pisanju medija, već bio meta kada je u januaru 2019. ubijen je N. M. (38) iz Beograda, zet "pink pantera" i to ispred njihove porodične kuće na Banovom brdu dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu, za šta je optužen odbegli plaćeni ubica Čaba Der.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: