Vulin: Ne očekujem da ću biti član buduće vlade

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da ne očekuje da će da bude član buduće Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 27.09.2020.

23:50

Vulin: Ne očekujem da ću biti član buduće vlade
Printskrin: TV B92

Vulin je, gostujući u emisiji “Hit tvit” na TV Pink, na pitanje da li dobro radi svoj posao, rekao da to "u krajnoj liniji" kažu birači, ocenivši da je vojska, posle tri godine koje je proveo kao miistar, bolja i snažnija nego što je bila pre.

Na konstataciju da zvuči kao da se oprašta od vlade, Vulin je rekao da je rekao predsedniku Aleksandru Vuciću da zna pod kolikim je on pritiskom po tom pitanju.

"Znam koliko njegova stranka očekuje od njega i koliko koalicioni partneri očekuju od njega. Ja sam na raspolaganju, ali ne očekujem da ću da budem član buduće vlade jer ima toliko onih koji smatraju da treba da dođu pre", rekao je Vulin.

On je dodao da je, bez obzira na to gde se bude nalazio u budućnosti, najvažnija politika.

"Važno je ono što smo uradili kao Ministarstvo odbrane i ono na čemu je Vučić kao vrhovni komandat (Vojske Srbije) insistirao. To se ne može promeniti", poručio je Vulin.

Govoreći o dešavanjima vezanim za Demokratsku stranku, Vulin je rekao da ga ne zanima šta se događa unutar DS-a.

"Što se mene tiče, Demokratska stranka je bila veliko zlo u našoj politici. Sve to što se sada dešava, radila je drugima", rekao je Vulin, dodajući da je DS proganjala političke protivnike.

Vulin je rekao da toj političkoj opciji ne želi ništa dobro i da mu je drago da “rade jedni drugima to što rade”.

"Vratilo im se to što su do sada radili. Svi koji učestvuju u tom uništavaju DS-a imaju moje simpatije. Prosto ne znam za koga bih se pre opredelio. Podržavam i jedne i druge", poručio je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: