Čovek u čije dvorište je pao avion i dalje u teškom stanju

Muškarac iz sela Brasina u čije dvorište je pao vojni avion nalazi se i dalje u jedinici intezivne nege Opšte bolnice u Loznici.

Izvor: B92

Petak, 25.09.2020.

22:30

Čovek u čije dvorište je pao avion i dalje u teškom stanju
FOTO TANJUG / RADE PRELIC / an

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović je rekla da je "pacijent stabilan i nije upućen u Beograd" negirajući vest koja se pojavila da je povređeni muškarac sanitetom u poslepodnevnim satima "zbog unutrašnjeg krvarenja prebačen u Beograd".

Mitrović je potvrdila da je osoba, starosti 59 godina, posle pada aviona primljena na intenzivnu negu u svesnom stanju, sa opekotina na grudnom košu, glavi i rukama.

"Svestan je, orijentisan, sa opekotinama glave, grudi, kose, ruku. Druge povrede za sada nisu ustanovljene", rekla je ona tada
Podsetimo, dvojica pilota iz aviona MIG-21 poginula jutros kada se njihova letelica srušila u rejonu Brasine, kod Malog Zvornika.

Vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović uputili su porodicama poginulih pilota telegrame saučešća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: