Krivokapić i "Tamo daleko", osveštanje prostorija i reakcija URA VIDEO

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić prisustvovao proslavi organizovanoj povodom izbora Marka Carevića za predsednika opštine Budva.

Izvor: CDM

Petak, 25.09.2020.

07:55

Krivokapić i
Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Proslava je organizovana u četvrtak, u objektu Carevića, a osim Krivokapića, tamo su bili i sveštenici Srpske pravoslavne crkve, biznismen Miodrag Daka Davidović, ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović, prenosi portal CdM.

Tokom proslave, navodi dalje portal CdM, pevala se pesma "Tamo daleko…"

Takođe se ističe i da su Careviću, čim je izabran za predsednika opštine Budva, u zgradu opštine došli sveštenici SPC i čestitali mu stupanje na funkciju i osveštali objekat.

Iz Građanskog pokreta URA su protestovali zbog toga i saopštili da je Crna Gora sekularna država, a da je Budva Crna Gora, svidelo se to nekom ili ne svidelo, te dodali da je zgrada opštine javna institucija i kao centar administracije ne predstavlja mesto za verske obrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: