Dritanov odgovor kritičarima: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom. Možda ste vi navikli na Splendid

Dritan Abazović, lider koalicije "Crno na bijelo" koja je deo nove većine u crnogorskom parlamentu, odgovorio na prozivke o jučerašnjem dogovoru opozicije.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2020.

07:30

Dritanov odgovor kritičarima: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom. Možda ste vi navikli na Splendid
Screenshot TV Prva

On je rekao da je s velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

Abazović je rekao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala svetog Trifuna ili džamija, uvek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mesta kada je reč o donošenju važni odluka.

"Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi...Ja nisam i nikada neću. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor", rekao je Abazović i dodao da nema kompleks od bilo koga ili bilo čega, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru, prenele su Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: