Rusija: Mi još čekamo

Rusija i dalje nastavlja s pokušajima da obezbedi rezultate analiza Alekseja Navaljnog od specijalista Organizacije za zabranu hemijskog oružja, ali bezuspešno.

Izvor: Tanjug

Petak, 18.09.2020.

12:22

Rusija: Mi još čekamo
Foto: Depostiphotos/matwey

To je danas izjavio portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Odgovorajući na pitanje novinara, Peskov je rekao da Rusija i dalje pokušava da dobije rezultate testova i analiza Alekseja Navaljnog, ali da ne nailazi na razumevanje ni sa jedne strane, prenosi Tass.

"De facto, situacija je sledeća: tehnički sekreterijat Organizacije za zabranu hemijskog oružja kaže da mi ništa ne znamo, razgovara sa Nemcima, i Nemci kažu da mi ništa ne znamo, i razgovaraju sa Organizacijom za zabranu hemijskog oružja", objasnio je portparol ruskog predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: