Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu - nelegalno priključivali struju

U saradnji sa Sektorom za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS, policija je uhapsila petočlanu kriminalnu grupu iz Beograda, saopšteno je iz tog preduzeća.

Izvor: B92

Petak, 18.09.2020.

10:26

Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu - nelegalno priključivali struju
Ilustracija: Depositphotos/ stevanovicigor

Ta grupa sumnjiči se da je u dužem periodu nelegalno priključivala stambene i poslovne objekte na distributivni sistem električne energije i nanela višemilionsku štetu "Elektroprivredi Srbije".

Organizovana kriminalna grupa je otkrivena i procesuirana 17. septembra zajedničkim radom policijskih službenika Uprave kriminalističke policije MUP Srbije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), Tužilaštva za organizovani kriminal i Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS.

EPS je zahvalio na izuzetnoj saradnji MUP-u Srbije, odnosno Službi za borbu protiv organizovanog kriminala i Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: