SNS Šabac: Odugovlačenje izbornog procesa

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je danas da Gradska izborna komisija u Šapcu još nije uradila rešenja po prigovorima na izborni proces.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.09.2020.

09:50

SNS Šabac: Odugovlačenje izbornog procesa

Rok od 48 sati već je, kako navode, istekao.

SNS ocenjuje da je to odugovlačenje okončanja izbornog procesa i da se dešava po "očiglednom naređenju bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovog političkog oca Dušana Petrovića".

"Ovaj kriminalni tandem je, pošto je shvatio, da izbore neće dobiti čak ni pretnjama, kupovinom glasova, podmićivanjem i ucenama, pa čak i trovanjem političkih neistomišljenika, odlučio da pribegne teškoj opstrukciji nastavka izbornog procesa, odugovlačeći zakonom utvrđenu proceduru", navode oni.

Naprednjaci navode da je činjenica da sigurno znaju da se žalbe Upravnom sudu mogu uputiti tek pošto Gradska izborna komisija zvanično donese rešenja i da to dodatno dokazuje da svoj posao namerno odugovlače, samo da bi Upravni sud što kasnije odlučivao o pomenutim predmetima.

"Cilj je, jasno je, da Zelenović i kompanija dobiju još koji dan na vlasti, zloupotrebom zakona i procedure pa čak i opstrukcijom rada suda, koji je već trebalo da ima dostavljenu svu potrebnu dokumentaciju. I ovo je samo još jedan u nizu priloga Zelenovićevog beščašća i protivljenja izbornoj volji Šapčana. Nepoštovanje koje je ukazao građanima Šapca već mu se vratilo izbornim debaklom", navodi naprednjaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: