Vučić: Čuvamo sećanja na žrtve - ne smemo zaboraviti FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je izložbu fotografija "Britanci i Drugi svetski rat u Jugoslaviji" otvorenu u galeriji Doma Vojske Srbije "Beograd".

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2020.

13:00

Vučić: Čuvamo sećanja na žrtve - ne smemo zaboraviti FOTO
Foto: TANJUG/ INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV/bs

To je obavljeno na Instagram profilu "budućnostsrbijeav", uz poruku predsednika da je na nama da čuvamo sećanje na žrtve.

"Važan jubilej, 75-godišnjica od završetka Drugog svetskog rata, podsećanje je i na zajedničku britansko-jugoslovensku (srpsku) saradnju, o čemu svedoče i grobovi 471 mornara, vojnika i pilota na Ratnom groblju Komonvelta u Beogradu. Na nama je da čuvamo sećanja na žrtve koje nas opominju i koje ne smemo zaboraviti", objavljeno je na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: