Novosađani u šoku: Četiri dana od objave snimka prebijanja mladića polemika ne jenjava VIDEO

Ni četiri dana od objavljivanja snimka brutalnog premlaćivanje mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, polemika u javnosti i na društvenim mrežama ne jenjava.

Izvor: B92, Prva

Utorak, 15.09.2020.

23:08

Novosađani u šoku: Četiri dana od objave snimka prebijanja mladića polemika ne jenjava VIDEO
Printskrin: TV Prva

Slučaj je prebačen iz Osnovnog javnog tužilaštva u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu i taj istražni postupak pokrenut je 12. septembra.

Dok su prvog dana po objavljivanju snimka sa bezbednosnih kamera u Jevrejskoj ulici počele da su nižu pretpostavke o razlozima za takav čin napadača, saznali smo napadačev identitet, ali i tačan datum samog incidenta. Potom je saopšteno da je napadač u bekstvu, a protiv njega je kasnije podignuta i Interpolova poternica.

Za 30- ogodišnjim Kontićem sada tragaju svi, a policija poziva sve one koji imaju neke podatke da se jave i prijave potencijalne informacije o njegovoj lokaciji.

Ono što je bar donekle srećna okolnost, to je činjenica da je Klinički centar Vojvodine demantovao sumnje da je pretučeni 28-ogodišnji mladić podlegao povredama zadobijenim u prebijanju. Iako sa lomovima i teškim telesnim povredama, ovaj mladić nalazi se na kućnom lečenju.

Dok policija intezivno traga za napadačem, Novosađani su u šoku. Šta misle o ovom slučaju pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: