Trifunović: Pitao sam ga samo "je l' znaš u šta ulaziš"? On je rekao isto što i ja ranije -"skočiću lastu"

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da se ne povlači iz pokreta, već da se kandiduje za predsedništvo stranke.

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.09.2020.

13:25

Trifunović: Pitao sam ga samo
Screenshot TV B92

Pavle Grbović, kako ističe, kao jedini kandidat za predsednika PSG, ima i njegovu i podršku članova Pokreta.

"Ja ću se kandidovati za Predsedništvo, prepustiću Grboviću (mesto predsednika). Pitao sam ga samo 'je l'' znaš u šta ulaziš'? On je rekao isto što i ja ranije -'skočiću lastu, pa ću da vidim koliko dole ima vode'. Ali tako se postaje igrač", rekao je Trifunović za Tanjug.

Trifunović je kazao da je ranije između njih dvojice bilo "džentlmenskog dogovora" da se obojica kandiduju na izbornoj skupštini, ali, po Statutu pokreta, kaže, onaj koji izgubi nema pravo da se kandiduje za Predsedništvo, odnosno ne može da se kandiduje za dve funkcije istovremeno.

"Ja sam rekao 'okej, evo ja ću da povučem kandidaturu', ali hoću da se kandidujem za Predsedništvo zbog sebe, jer dubuko verujem u ideju, i jer ne želim da izneverim ljude koji su došli zbog mene", objašnjava Trifunović kako je došlo do toga da ne bude kandidat za predsednika PSG-a.

Skupština PSG-a je zakazana za 27. septembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: