Roditelji iz BiH pretukli i obrijali ćerku zbog veze sa mladićem poreklom iz Srbije

Slučaj jednog mladog para poreklom sa Balkana zgrozio je Francusku, piše L'Est Républicain.

Izvor: Avaz.ba

Petak, 21.08.2020.

22:45

Roditelji iz BiH pretukli i obrijali ćerku zbog veze sa mladićem poreklom iz Srbije
Ilustracija:Depositphotos/Chalabala

Naime, porodica koja je došla u Francusku 2017. godine iz Bosne i Hercegovine došla je u žižu javnosti zbog napada koje je policiji prijavila 17-godišnja djevojka.

Prema navodima iz francuskih medija devojci su otac i brat obrijali glavu i pretukli zato što je bila u ljubavnoj vezi sa hrišćaninom. Kako se navodi, mlada Bošnjakinja (17) se zaljubila u Srbina (20) u Bezansonu. Nakon što su brat i otac otkrili vezu ona je završila u Hitnoj pomoći sa težim povredama, među kojima je i nekoliko slomljenih kostiju.

Roditelji devojke su uhapšeni, a privedeni su i njeni ujak i ujna, prenosi Avaz.ba.

Prema navodima lokalnih medija, par se zabavljao nekoliko meseci, a onda su nedavno odlučili da žive zajedno. Zbog toga je devojka napustila svoj porodični dom, ali je i dalje održavala kontakt sa rodbinom.

Međutim, kada je mladić sa svojim roditeljima došao da poseti njenu porodicu, situacija je eskalirala. Devojku su odveli u sobu i počeli da je tuku po glavi i telu, a onda su je i ošišali mašinicom.

Kada je policija došla na lice mesta, nasilnici su pokušali da sakriju djevojku, ali je brzo otkrivena i odmah prevezena u bolnicu.

Očekuje se suđenje ovoj porodici, a tinejdžerka je pod sudskom zaštitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: