Kosovska skupština danas nastavlja zasedanje

Skupština Kosova nastaviće u 10.30 časova sednicu koja je prekinuta i na kojoj će se glasati o predlozima rezolucija i preporuka.

Izvor: Kosovo online

Petak, 07.08.2020.

09:40

Kosovska skupština danas nastavlja zasedanje
Foto: Depositphotos/lajo_2

Odd 11 sati predviđeno je novo zasedanje na kome će se razmatrati Nacrt zakona o prevenciji i borbi protiv kovida-19 na Kosovu i Nacrt zakona o zaštiti vrednosti borbe OVK, piše Koha.

Nakon toga biće obavljen izbor dva člana Sudskog saveta Kosova, izbor člana Kosovskog tužilačkog saveta iz reda pravnih fakulteta Kosova, izbor predsednika Revizorskog odbora Regulatornog tela za vodene usluge, kao i razmatranje Nacrta odluke o utvrđivanju plate direktora i zamenika direktora Izvršnog sekretarijata Kosovske agencije za upoređivanje i verifikaciju imovine.

Od poslanika se, kako navodi Koha, očekuje da razmotre zahtev parlamentarnog odbora za istrage u vezi sa procesom privatizacije na Kosovu za odobravanje budžeta ovog odbora, kao i poslanika parlamentarne grupe Samoopredeljenje za smenu članova u parlamentarnim odborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: