"Predsednik ili laže ili halucinira": Državni vrh ne prestaje sa međusobnim "udarcima"

Nastavlja se verbalni rat između hrvatkog predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2020.

16:18

FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENCAR/ nr

Nakon što je Milanović u nedavnoj izjavi govorio o navodnom "čudnom tvitu u noćnim satima" poručivši: "To na Tviteru pisao je neki jazavac iz njegova ureda, ne mogu verovati da je Plenković napisao takvu glupost. Ljudi koji šalju tvitove u noćnim satima su čudni", iz Vlade odgovaraju kako predsednik ili laže ili halucinira.

"S obzirom na brojne medijske upite “Na koji to kasnonoćni tvit misli predsjednik Republike”, pregledali smo premijerove tvitove u proteklom razdoblju kako bi proverili je li tvitovano išta u kasnonoćne sate usmereno protiv predsjednika Republike. Jedino što nakon tog pregleda možemo zaključiti je da predsednik Republike ili laže ili halucinira. Sasvim sigurno se jako puno dosađuje na funkciji pa izmišlja", poručuju iz Vlade Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: