Mediji otkrivaju ko je "Sloba robija"

Slobodan Petković zvani "Sloba robija" jedan je od učesnika demonstracija koje se održavaju ispred zgrade Narodne skupštine u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 14.07.2020.

20:15

Mediji otkrivaju ko je
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Široj javnosti je postao poznat upravo jedne od tih večeri kada je dao izjavu za medije u kojoj je naveo da je poljoprivrednik.

Pojedini srpski mediji su, kako navode, došli do drugih podataka.

"Slobodan Petković je prijavljen na Novom Beogradu, živeo je u Novoj Pazovi, bio je osumnjičen za teške krađe, nasilje, više puta je učestvovao u tučama i nema veze sa poljoprivredom, kako je želeo da bude predstavljen u medijima", navodi neimenovani izvor Kurira.

Taj list iznosi podatak da je Petković 2017. godine prevario i grupu srpskih navijača.

Navijači su, kako navodi taj portal, platili Petkoviću karte i put do Beča, ali ih je on ostavio na granici kako bi navodno sačekao drugu grupu, međutim nikada ga više nisu videli. On se navodno nije pojavio u Beču sa kartama pa su ljudi morali ponovo da ih kupe.

Takođe, navode da je Petković po sopstvenom priznanju lečeni kockar, kao i da je to izneo u emisiji "Oko" na RTS-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: