Tri nove žrtve virusa u Nišu, u bolnici ima i dece

U Kliničkom centru Niš hospitalizovan je ukupno 101 pacijent sa potvrđenim prisustvom virusa vodi 19.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

13:11

Tri nove žrtve virusa u Nišu, u bolnici ima i dece
Foto: Getty/Emanuele Cremaschi Stringer

Od toga i četiri deteta u stabilnom stanju, a u poslednja 24 sata preminula su tri pacijenta, saopštio je danas KC Niš.

Prema najnovijim podacima objavljenih u podne na sajtu te zdravstvene ustanove, od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, sedam je priključeno na aparate za veštacku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, tri pacijenta, sa potvrđenim virusom kovid 19 je preminulo.

U Zdravstvenom centru Lekovac, u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 10 pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona.

U dve kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje, ukupno je hospitalizovano 84 pacijenata sa potvrđenom koronom, a među njima nema dece zaražene kovid 19.

U kovid bolnici u Surduilici trenutno su hospitalizovana 52 pacijenata kod kojih je potvrdeno prisustvo virusa kovid 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: