Migrant u BiH preminuo nakon ranjavanja vatrenim oružjem

U naselju Kulen Vakuf kod Bihaća jutros je obaveštena policija da je grupa od sedam migranata donela do pruge ranjenog migranta.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

17:09

Migrant u BiH preminuo nakon ranjavanja vatrenim oružjem
Foto: Depositphotos/ logoboom

On je podglegao povredama nanetim iz vatrenog oružja.

Ovu informaciju za portal Klix.ba potvrdio je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić, koji je kazao da ih je o svemu obavestio meštanin Kulen Vakufa koji je primetio migrante.

Kako je dodao, migrant, čiji identitet još nije poznat, podlegao je povredama u putu, a nakon što je prebačen i u ambulantu nije davao znakove života.

"Rane su nanesene vatrenim oružjem u predelu leđa, najverovatnije od sačme jedne vrste lovačkog oružja. Policijski službenici MUP-a i ekipe za uviđaj su na terenu i pokušaće da dođu do mesta ranjavanja kako bi utvrdili da li se to dogodilo na području BiH ili Hrvatske. Uglavnom, imali su nameru da ilegalno pređu granicu prema Hrvatskoj", kazali su iz policije.

U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: