Težak udes kod zgrade Vlade: Ima mrtvih; Četvoro teško povređenih; Vozilo zakucano FOTO/VIDEO

Više osoba povređeno je jutros u sudaru koji se dogodio na uglu Nemanjine i Ulice kneza Miloša. Poginule su dve osobe. Jedno vozilo zakucano u Vladu.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 18.06.2020.

06:58

Težak udes kod zgrade Vlade: Ima mrtvih; Četvoro teško povređenih; Vozilo zakucano FOTO/VIDEO

Kako je TV Prvoj javila doktorka Nada Macura iz Hitne pomoći, prema informacijama kojima ona raspolaže, devet osoba je prevezeno u Urgentni centar, od kojih su dve u ozbiljnoj životnoj opasnosti. Još dve osobe se nalaze u teškom stanju. Među povređenima je i jedno dete.

Macura kaže i da je intervenisalo sedam timova Hitne pomoći.
Foto: B92.net
Nesreća se dogodila oko 6 sati ujutru kada su se sudarili kombi i putničko vozilo. Prema prvim snimcima s mesta udesa, od siline udara putničkog vozila i kombija, automobil se zakucao u zid zgrade Vlade Srbije.

Na mestu udesa su i vatrogasno-spasilačke jedinice.
Foto:B92.net
Mediji spekulišu o broju stradalih. Prema informacijama dr Macure, jedna osoba stradala je na mestu udesa. Radi se o muškarcu starom oko 30 godina. Drugi mediji navode da su poginule tri osobe.

MUP je potom potvrdio da su poginule dve osobe, a nekoliko sati kasnije mediji su preneli da je preminula još jedna osoba - vozač BMV-a, muškarac star 42 godine.

Takođe nezvanično, povređeno dete staro je oko dve godine i ono se nalazi u kritičnom stanju.

U putničkom automobilu je, kako navode mediji, bilo četiri osobe, a u kombiju pet.

Mediji: Vozač BMV ipak živ

Foto: B92.net
Vozač BMW-a koji se jutros sudario s kombijem kod zgrade Vlade u Beogradu, je u kritičnom stanju, ali živ, prenose nezvanično beogradski mediji.

On je operisan i lekari u Urgentnom centru se i dalje bore za njegov život, navode mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: