Uhapšen zbog pretnji poslanicima

Uhapšen je Dragan Stojadinović iz sela Renovac kod Petrovca na Mlavi zbog telefonskih pretnji upućenih poslanicima SPO-a.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2005.

20:46

Default images

U dopisu koji je poslanik SPO-a Bogoljub Pejčić podelio novinarima u Skupštini Srbije navodi se da je policija 22. aprila pretresla Stojadinovićev stan, gde je pronađena halo kartica, sa koje su, kako je proverom utvrđeno, upućivane pretnje.

MUP navodi da je Stojadinoviću istražni sudija u Beogradu već odredio pritvor, zbog upućivanja pretnji iz javnih telefonskih govornica u Petrovcu na Mlavi 14. aprila i Beogradu 19. aprila.

Pejčić je 20. aprila zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Srbije Dragana Jočića istragu zbog dobijenih pretnji smrću. Pretnje su upućene i poslaniku SPO Radetu Teodoroviću, ukoliko ne vrate poslaničke mandate.

Glavni odbor SPO je zbog nepoštovanja Statuta, Programa i odluka stranke, 19. marta isključio iz stranke i zatražio vraćanje mandata od jednog poslanika u Skupstini SCG i od osam poslanika u Skupštini Srbije, među kojima su i Pejčić i Teodorović,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: