U Nemačkoj uhapšeno 11 osoba zbog pedofilije

Nemačka policija privela je 11 osoba u različitim delovima zemlje zbog sumnje da su seksualno zlostavljali decu i snimali svoja zlodela.

Izvor: B92

Subota, 06.06.2020.

22:17

U Nemačkoj uhapšeno 11 osoba zbog pedofilije
Foto: Deposit/stevanovicigor

Istražitelji su identifikovali najmanje troje dece od pet do 12 godina, koja su bila žrtve seksualnog zlostavljanja.

Sedam osoba, među kojima su neki od ranije poznati policiji, nalaze se u pritvoru, izjavio je načelnik policije u Minsteru Rajner Furt.

Te osobe, šest muškaraca i jedna žena, osumnjičene su da su direktno zlostavljale decu i da su učestvovale u logistici i razmenjivale informacije šifrovanim porukama.

Glavni osumnjičeni je muškarac od 27 godina iz Minstera koji je radi na jednoj farmi i poznavalac je informatike. Policija je pronašala u njegovom domu diskove sa video snimcima i fotografijama.

Privedene su još četiri osobe, među kojima majka glavnog osumnjičenog, koja je davala ključeve sinu od letnjikovca gde su se dešavala zlostavljanja, a da je pri tome znala šta se dešava.

Istražitelji su na konferenciji za novinare rekli da su posebno bili zgroženi video snimcima na kojima četiri uhapšena muškarca na smenu i to satima seksualno zlostavljaju dva dečaka od pet i deset godina.

Severna Rajna-Vestfalija već je 2019. godine imala skandal pedofilije. U jednom kampu u mestu Ligde, nekoliko muškaraca je godinama seksualno zlostavljalo veliki broj dece, pre nego što su uhapšeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: