Tužilaštvo traži od Jurića dokaze o političaru pedofilu; "Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija"

Više javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i pozvalo Igora Jurića da povodom navoda koje je izneo u medijima iznese bliže podatke.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2020.

14:28

Tužilaštvo traži od Jurića dokaze o političaru pedofilu;
Printskrin/TV Prva

Tužilaštvo je tražilo podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog javnog tužilaštva, prenose mediji.

Igor Jurić prvi put izašao u javnost pre oko tri meseca i saopštio da poseduje informacije o moćnicima koji su pedofili, a gostujući u Jutarnjem programu na TV Prvoj precizirao je da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar. Igor Jurić, prvi čovek Fondacije "Tijana Jurić", oglasio se nakon što je objavljena vest da je pozvan u Više javno tužilaštvo u Beogradu da iznese svoja saznanja o političaru pedofilu o kom se tri meseca govori u medijima.

"Da, tačno je da sam pozvan u Više tužilaštvo. Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija pre nego što se sve i desilo", rekao je kratko Jurić za "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: