Bandić izviždan

Aktivisti tri udruženja izviždali su danas gradonačelnika Zagreba Milana Bandića dok je na konferenciji za novinare najavljivao koncert za Dan grada 31. maja.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2020.

20:38

Bandić izviždan
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Aktivisti Zelene akcije, Prava na grad i udruženja Siget držali su transparent dug 20 metara na kojem je pisalo "Otpor Bandiću - Sloboda Zagrebu".

Ta udruženja su u saopštenju navela da je upravo Dan grada Zagreba prilika da se ukažze na neispunjena Bandićeva obećanja i na "štetu koju stanovnici Zagreba, trpe zbog dve decenije njegove politike".

Taj dan su nazvali "danom opljačkanog, devastiranog i poniženog grada Zagreba" i ocenili da je, s obzirom na lokalne izbore u maju iduće godine, ovo poslednji Dan grada Zagreba s Milanom Bandićem na funkciji gradonačelnika, prenosi Hina.

"Vrhunac bizarnosti u trenutku kada grad trpi posljedice dve krize, zbog zemljotresa i koronavirusa jeste Bandićevo obećanje izgradnje jedne stanice podzemne železnice", stoji u saopštenju.

Dodaje se da je zemljotres pokazao svu nemoć gradskih institucija koje su oštećenim građanima pružile samo minimalnu pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: