Primećene čudne aktivnosti na putu do Kimove vile

Mada su objavljeni snimci nasmejanog Kim Džong Una koji preseca vrpcu, što je donekle odganalo glasine o lošem zdravlju i dalje se ne odustaje od takvih tvrdnji

Izvor: B92

Subota, 23.05.2020.

12:12

Primećene čudne aktivnosti na putu do Kimove vile
EPA-EFE/JORGE SILVA / POOL

Severnokrejske vlasti i dalje se ne oglašavaju o nastavljenim tvrdnjama da je lider Kim Džong Un u teško bolestan ili čak mrtav, nakon dužeg odsustva iz javnog života, a visokopozicionirani član vojnog obezbeđenja tvrdi da je na putu koji se koristi isključivo za Kima, primećena čudna aktivnost.

"Od 9. maja Vrhovna bezbednosna komanda odjednom je pojačala kontrolu ekskluzivnog puta koju koristi lider na putu do vile, u periodu od deset dana", rekao je izvor za Dejli NK.

Izvor je objasnio da put koji koristi isključivo Kim obično nadgleda tim od dva čoveka, ipak preko pomennutog puta sada je na 50 metara postavljana naoružana straža, koja se rotira na sva dva sata.

Izvor je rekao da Vrhovna bezbednosna komanda koja obezbeđuje Kima patrolira pod punom ratnom opremom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: