Raste broj žrtava u padu pakistanskog aviona: Ne zna se da li su putnici ili građani na koje se srušio

Broj žrtava avionske nesreće u Pakistanu porastao je na 97, preneo je indijski magazin Dun saopštenje medicinskih zvaničnika u provinciji Sind, javlja TAS.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2020.

09:07

Raste broj žrtava u padu pakistanskog aviona: Ne zna se da li su putnici ili građani na koje se srušio
EPA/SHAHZAIB AKBER

Avion tipa Er Bas A 320 Pakistanske avio kompanije srušio se juče na stambeno predrgrađe Karačija vraćajući se iz Lahorea.

U najnovijim izveštajima indijski list ne precizira se da li su nove žrtve bili putnici aviona ili građani stambene četvrti na koju se srušio pakistanski Er Bas.

Prema dosadašnjim saznanjima, povređeno je 11 žitelja predgrađa na koje se srušio avion i oni se nalaze u stabilnom stanju, a preživela su i dva putnika aviona koji su takođe u stabilno.

Zvaničnici pakistanske avio kompanije su prethodno saopštili da je u avionu bilo ukupno 99 ljudi - 91putnik i osam članova posade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: