Vozač bežao od policije, izazvao udes, poginula jedna osoba, pokušao da pobegne i nakon toga VIDEO

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u udesu koji se jutros dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina kod Čačka.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.05.2020.

09:51

Vozač bežao od policije, izazvao udes, poginula jedna osoba, pokušao da pobegne i nakon toga VIDEO

Kako prenose mediji, do nesreće je došlo na delu puta od Čačka do Kraljeva kada je vozač "fijata" prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca.

To vozilo je, kako se navodi, od siline udara završilo u kanalu, a vozač je poginuo na mestu.

Prema nezvaničnim informacijama agencije RINA, vozač fijata je izazvao udes dok je pokušavao da pobegne policijskoj patroli, zbog čega je preticao taksi vozilo i prešao u suprotnu traku.

Prilikom pretresa njegovog vozila navodno je pronađen pun gepek cigareta.

Udes se dogodio u naselju Preljinska baluga, a izazvao ga je vozač E. F., koji je, kako nezvanično prenose mediji, prethodno bežao od policijske patrole.

On je, prema prvim rezultatima istrage, prebrzo vozio svoj automobil i prešao je u suprotnu stranu kolovoza u kritičnom trenutku.

Tada je došlo do direktnog čeonog sudara, sa automobilom marke "kija rio" kragujevačkih registarskih tabilica, čiji je vozač poginuo.

Automobil marke "fijat" je udario u još jedan automobil "reno", a u pitanju je taksista iz Čačka.

Nakon ovog trostrukog sudara "reno" i "kija" završili su u kanalu pored puta, a vozač koji je izazvao udes, izašao je iz svog slupanog automobila i pokušao da trčeći pobegne s mesta. udesa

Policajci su ga sustigli i uhapsili.

Brzo je utvrđeno da je vozač "fijata" prethodno bežao od policije, jer nije želeo nekoliko kilometara da se zaustavi na znak policije, koja ga je pratila sa vidno uključenom rotacijom.

Kada je E. F. uhapšen, utvrđeno je da on u gepeku automobila ima veliku količinu cigareta bez ikakvog porekla i dokumentacije, odnosno krijumčarene i švercovane cigarete.

Pretpostavlja se da je to razlog njegovog bežanja od policije.

Po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 časova, a na licu mesta u Preljinskoj balugi u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: