Vučić najavio: Policijski čas za vikend od petka do ponedeljka

Policijski čas ovog vikenda trajaće od petka u 18 časova do ponedeljka u 5 ujutru, nezvanično saznaje B92.net. Najavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.04.2020.

08:29

Vučić najavio: Policijski čas za vikend od petka do ponedeljka
FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bs

Ipak, konačna odluka o policijskom času biće poznata danas.

Pored toga, za prvomajske praznike policijski čas trajaće nešto duže - od 18 časova u četvrtak, pa do ponedeljka u 5 ujutru, nezvanično saznajemo.

Odluka još nije doneta, ali bi to, prema mišljenju epidemiološke struke, bilo najbolje rešenje kako se ne bi ugrozile optimistične prognoze povodom epidemije koronavirusa u Srbiji.

Ranije je dr Predrag Kon potvrdio da bi policijski čas mogao da bude na snazi i za Prvi maj i za Đurđevdan, a sličnu najavu dao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Za nas nema popuštanja i ne sme da ga bude, znam da će mnogi sada da se ljute, ali lekari su za to da se produži zabrana kretanja najmanje još dve nedelje, a posebno vikendom", naveo je on i rekao da to znači da će gotovo izvesno zabrana kretanja ovog vikenda trajati od petka u 18 časova do ponedeljka u 5 ujutru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: