Rebić: U Beogradu u prva tri sata policijskog časa zaustavljeno 484 građana na ulicama

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je u prva tri sata od početka policijskog časa u BG policija zaustavila 484 građana na ulicama. Bez dozvole - 18.

Izvor: B92

Subota, 04.04.2020.

20:08

Rebić: U Beogradu u prva tri sata policijskog časa zaustavljeno 484 građana na ulicama
Printskrin: Tv Prva

Rebić je za televiziju Pink izjavio da to nije veliki broj onih koji su prekršili policijski čas ali da će biti zadovoljan "kada taj broj bude nula".

On je odgovarajući na pitanje novinara rekao i da je u Novom Pazaru, za koji je rečeno da je prethodnih dana bilo više kršenja zabrane kretanja nego u drugim gradovima, u prva četiri sata trajanja policijskog sata danas bilo 50 odsto manje zatečenih na ulicama.

Rebić je rekao i da policija svakodnevno kontroliše oko 73.500 osoba u Srbiji koje su upućene u samoizolaciju zbog dolaska iz inostranstva, odnosno zemalja koja su žarišna područja epidemije koronavirusa.

"Najveći broj gradjana se poziva telefonom, ako se nedvosmisleno utvrdi da nisu na kućnoj adresi odlazi se i provereva se", kazao je Rebić.

On je rekao da je od uvodjenja vanrednog stanja zbog nepoštovanja policijskog časa u Srbiji procesuirano 2.157 ljudi a da je za kršenje kućne izolacije u istom periodu procesuirano 748 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: