Ministar pozvao građane da prvoaprilski humor bude samo smešan, ne i opasan

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović apelovao je na građane da prvoaprilski humor bude samo smešan, a ne da dezinformiše i postane opasan.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.03.2020.

17:31

Ministar pozvao građane da prvoaprilski humor bude samo smešan, ne i opasan
Getty Images/LaurenDeCicca

On je dodao da je očito da humor koji se širi proteklih dana služi kao lek.

"Stvarno ima dobrih štosova na račun ove cele situacije. Međutim, zamolio bih sve da sutrašnji 1. april ne podstakne na šale koje bi mogle postati dezinformacije”, rekao je Božinoivć.

A kao primer je naveo da bi neko iz šale mogao da objavi da je pronađen lek protiv koronavirusa ili da je ukinuta neka mera, jer to, kazao je, više ne bi bilo smešno, već opasno.

“Zato pozivam sve sutra da humor ostane samo smešan", rekao je Božinović, preneo je portal Indeks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: