Vučić razgovarao sa šeikom Emirata: "UAE će nastaviti da pružaju podršku..."

Šeik Muhamed ben Zajid el Nahjan razgovarao je telefonom sa predsendikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2020.

21:08

Vučić razgovarao sa šeikom Emirata:
EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Princ prestolonaslednik emirata Abu Dabi napisao je na svom Tviteru profilu da su razgovarali o bilateralnim odnosima i zajedničkom naporu u borbi protiv koronavirusa.

"U telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao sam o bilateralnim odnosima dve zemlje i zajedničkim naporima u borbi protiv Kovid-19. Ujedinjeni Arapski Emirati nastaviće da pružaju podršku međunarodnim naporima usmerenim ka kontrolisanju koronavirusa", napisao je on.

Predsednik Vučić retvitovao je ovu objavu, uz zahvalnost na pomoći Srbiji u ovim teškim vremenima.

"Dragi prijatelju, hvala ti puno na pomoći i na svemu što činiš za Srbiju u ovim izazovnim vremenima”, poručio je Vučić.

Inače, predsednik je pre par dana izjavio da Srbija očekuje jedan ili dva aviona pomoći iz Emirata, u borbi protiv virusa korona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: