Grenel podržava glasanje o poverenju vladi Kurtija

Specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog BG i PR, Ričard Grenel, podržao je održavanje sutrašnjeg zasedanja skupštine privremenih prištinskih institucija.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

23:31

Grenel podržava glasanje o poverenju vladi Kurtija
EPA/Alexander Becher

Sutra će se raspravljati o izglasavanju nepoverenja vladi Aljbina Kurtija.

Grenel je podelio objavu ambasadora SAD u Prištini Filipa Kosneta na Tviteru, gde je ambasador naveo da je zadovoljan što će ta sednica biti održana, prenosi Kosovo onlajn.

"Kao što sam danas rekao premijeru, važno je za skupštinu i sve kosovske institucije da poštuju ustav", naveo je, između ostalog, Kosnet na Tviteru.

Vanredna sednica kosovskog parlamenta, na kojoj će se glasati o poverenju vladi Aljbina Kurtija, trebalo bi da bude održana sutra u 11 sati, odlučilo je predsedništvo kosovske skupštine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: