Kosovski parlament sutra glasa o poverenju Kurtijevoj vladi

Vanredna sednica kosovskog parlamenta na kojoj će se glasati o poverenju vladi Aljbina Kurtija biće održana sutra u 11 sati.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

17:20

Kosovski parlament sutra glasa o poverenju Kurtijevoj vladi
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Prištinski Ljajmi piše da je sednica predsedništva trajala duže od očekivanog, a odluka je doneta sa četiri glasa za i dva glasa protiv održavanja vanredne sednice.

Šef poslaničke grupe vladajućeg pokreta Samoopredeljenje Redžep Seljimi je novinarima rekao da su predstavnici svih političkih partija bili za, a da je samo Samoopredeljenje bilo protiv održavanja sednice.

Seljimi je, kako se navodi, izneo i niz optužbi na račun koalicionog partnera Demokratskog saveza Kosova (DSK) Ise Mustafe, koja je podnela zahtev za glasanje o nepoverenju Kurtiju.

"DSK zajedno s drugim strankama traži haos u vreme kada vlada veoma dobro upravlja situacijom izazvanom koronavirusom”, naveo je Seljimi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: