"Ništa novo od Aljbina - neznalica, slabić i prevarant"

Lider opozicione DPK Kadri Veselji ocenio je da je kosovski premijer Aljbin Kurti ucenjen i da će potrošiti sebe brže nego što se očekivalo.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.02.2020.

22:09

Depositphotos/ Yarr65

Kako porenosi Kosovo onlajn, Veselji je u objavi na Fejsbuku naveo da Kurti ispada i neznalica i slabić i prevarant, i da bi Kosovo pod njegovim vođstvom moglo da bude ozbiljno ugroženo.

“Ništa novo od Aljbina. Barem da je ispoštovao autorska prava. Jer njegova odluka o taksi i reciprocitetu pozajmljena je ideja iz mog predloga iz januara 2019. godine, koju je, kao i sve drugo, on odbacio. Kao opozicija, bio je u stanju da zapali Kosovo i iskoristi nasilje i živote idealističke omladine da dođe na vlast. Danas, kada on vodi Vladu Kosova, njegov ideal izgleda samo održavanje na vlasti. Ucenjen, potrošice sebe brže nego što su drugi očekivali”, porucio je Veselji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: