Ubijen bivši pripadnik OVK

U Peći je noćas ubijen bivši pripadnik tzv. OVK Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u zapaljenom automobilu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.02.2020.

10:52

Ubijen bivši pripadnik OVK
Ilustracija: Deposite photos / lajo_2

Policija je o ovom događaju obaveštena nešto iza ponoći.

Automobil marke "folksvagen pasat", lokalnih registarskih tabilica, pronađen je u selu nadomak Peći, prenela je prištinska Koha

Portal podseća da je ime Kerima Keljmendija dovođeno u vezu sa nekim ubistvima posle poslednjih sukoba na Kosovu.

Prema policijskom saopštenju Keljmendi je prvo ubijen pa je zapaljen automobil u kome je pronađeno i njegovo telo.

Sektor regionalne istrage Regionalne policijske uprave Peć, u punoj saradnji sa državnim tužiocem, preduzima sve istražne radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog slučaja koji se smatra ubistvom i ulažu maksimalne napore da identifikuju počinitelje krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Brat ubijenog Ibrahim Keljmendi, koji je bivši član Narodnog pokreta Kosova na svom profilu na Fejsbuku je objavio grupnu fotografiju naoružanih pripadnika tzv. OVK, među kojima je i njegov brat u društvu sa Iljirom Konuševcem i Adrijanom Krasnićijem.

U komentaru objavljenom uz fotografiju Ibrahim Keljmendi tvrdi da je za ubistvo njegovog brata navodno odgovorna Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: