SNS: Napadnute dve aktivistkinje stranke na Čukarici

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su danas po podne napadnute, fizički i verbalno, dve aktivistkinje.

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.02.2020.

20:17

SNS: Napadnute dve aktivistkinje stranke na Čukarici

Kako je navedeno, one su napadnute tokom obavljanja redovnih stranačkih aktivnosti na opštini Čukarica.

U saopštenju se navodi da je pristalica Dragana Đilasa, koji je tokom napada ponavljao da će „slikati i pokazati sve Đilasu“, odgurnuo aktivistkinje, oteo im mobilne telefone i uz psovke nastavio da vređa dve žene.

"Sramno je ovakvo ponašanje Đilasovaca, koji nastavljaju sa širenjem mržnje i terora nad političkim neistomišljenicima", naveli su beogradski naprednjaci.

Poručili su Draganu Đilasu i svim njegovim saborcima i sledbenicima da ih neće zastrašiti ovakvim huliganskim i primitivnim ponašanjem i da se ne plaše nasilnika koje predvode Đilas, Jeremić i Boško Obradović.

Svi mi iz Srpske napredne stranke, predvođeni Aleksandrom Vučićem, nastavićemo da se borimo za normalnu, pristojnu i modernu Srbiju, u kojoj se ovakvi varvarski ispadi neće tolerisati, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: