Kena: Ideja bojkota doživela poraz, vreme da se preuzme odgovornost za krah opozicije

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena rekao je da je jasno da je ideja bojkota doživela poraz.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 23.02.2020.

13:33

Kena: Ideja bojkota doživela poraz, vreme da se preuzme odgovornost za krah opozicije
Foto: Screenshot/O2

Izjava dolazi povodom najave Nebojše Zelenovića da će izaći na lokalne izbore u Šapcu,

On je dodao i da je vreme da odgovorni za krah opozicije preuzmu odgovornost.

Na pitanje da li očekuje da Zelenović napusti Savez za Srbiju, jer je doneo odluku o izlasku na izbore, Milojičić je kazao da su lideri SzS do sada bili neiskreni međusobno, prema građanima, kao i prema Demokratskoj stranci i da je sada potpuno nebitno šta Zelenović, Lutovac i Đilas planiraju, jer su izgubili poverenje.

Sve vreme su nas Zelenović, (Saša) Paunović i lideri Saveza za Srbiju lagali, što je sramotno. Dok su se spremali za izlazak na izbore u dogovoru sa (Draganom) Đilasom i (Zoranom) Lutovcem, nas koji drugačije mislimo su nazivali izdajnicima”, rekao je Milojičić za Tanjug.

Milojičić smatra da je ideja bojkota, zbog Pokreta “1 od 5 miliona”, Nebojše Zelenovića, Saše Paunovića i Dragana Đilasa doživela poraz.

“Da je bilo sreće, DS nikada ne bi bila deo antievropskog Saveza za Srbiju i krajnje je vreme da odgovorni za ovakav krah opozicije podnesu odgovornost”, rekao je Milojičić.

Moje poverenje nikada nisu ni imali, jer ih dobro poznajem”, zaključio je Milojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: