Zaplenjeno osam kilograma marihuane u Čačku FOTO

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su osam kilograma marihuane i uhapsili Z. O. (1967) iz Čačka.

Izvor: Tanjug

Petak, 21.02.2020.

12:11

Zaplenjeno osam kilograma marihuane u Čačku FOTO
Foto: MUP REPUBLIKE SRBIJE

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

U mestu Konjovići, u okolini Čačka, u automobilu kojim je upravljao osumnjičeni, policija je na suvozačevom sedištu pronašla džak, u kojem se nalazilo osam plastičnih paketa marihuane, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se dodaje u saopštenju, policija je prethodno osumnjičenog primetila kada je plastični džak sa drogom smestio u svoje vozilo, a prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, osumnjičeni je pokušao da pobegne i udario u službeno policijsko vozilo.

U kanti za otpadke, odakle je uzeo džak, pronađena je još jedna platnena torba sa sedam paketa marihuane, stoji u saopštenju.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: