AMSS: Svi putevi prohodni, na teretnim terminalima zadržavanje do 300 minuta

Prema izveštaju Auto-moto saveza Srbije, svi putni pravci, kao i prilazi zimskim centrima, sada su prohodni.

Izvor: Beta

Četvrtak, 20.02.2020.

19:39

AMSS: Svi putevi prohodni, na teretnim terminalima zadržavanje do 300 minuta
Depositphotos / anyaberkut

Upotreba zimske opreme je obavezna, a prema izveštaju zimske službe, snega na kolovozu do pet centimetara ima na putevima I i II prioriteta na području Valjeva, Vranja, Кolubare, Кruševca, Mačve, Užica i Zaječara.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema informacijama Uprave granične policije, nema zdržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Do formiranja dužih kolona vozila na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom dolazi na teretnim terminalima, a najviše se čeka na izlasku na prelazu Batrovci - 300 minuta, Bačkoj Palanci i Sremskoj Rači, po 240 minuta, dok se na Kelebiji čeka 120 minuta.

Na Horgošu je čekanje za teretna vozila, na izlazu, oko 90 minuta a na prelazu Vatin 60 minuta.

Iz Auto-moto saveza Srbije podsećaju da su u zajedničkoj akciji sa MUP-om postavljene nove veb-kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Severnom Makedonijom, koje u svakom trenutku mogu da se pogledaju na internet-platformi AMSS, i prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz graničnog prelaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: