Odgovor crnogorskog oficira načelniku Generalštaba: Pozdrav, vidimo se u nedelju, ako bog da FOTO

Crnogorski oficir "pozdravio" je načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore rečima: Vidimo se u nedelju, ako bog da, na litiji.

Izvor: Veèernje novosti, Sputnjik

Četvrtak, 20.02.2020.

09:55

Odgovor crnogorskog oficira načelniku Generalštaba: Pozdrav, vidimo se u nedelju, ako bog da FOTO
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Podsetimo, kako su u sredu preneli mediji načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general Dragutin Dakić odlučio je da se protiv pripadnika Vojske Crne Gore koji budu prisustvovali litijama pokrene disciplinski postupak, uz mogućnost udaljavanja iz službe.

Osim toga, pripadnici Vojske Crne Gore trebalo bi da utiču i na članove svojih porodica i da ih odvrate od prisustva na protestima protiv Zakona o slobodi veroispovesti.

"Pozdrav za narod moj i prijatelje. Vidimo se u nedelju, ako bog da", napisao je predsednik Sindikata odbrane i Vojske Crne Gore Zdravko Kasalica par sati posle izjave načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, preneli su Sputnjik i Večernje novosti.

Pročitajte još i:

- Hitna naredba u Vojsci Crne Gore: "Sve znamo, ko ode na litije..."

- Načelnik Generalštaba: "Nema mesta u Vojsci Crne Gore za onog ko brani crkvu od zakona"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: