Vlažni kolovozi na putevima prvog prioriteta

JP "Putevi Srbije" saopštili su danas da je kolovoz na nekim putnim pravcima prvog prioriteta vlažan, a negde ima i snega.

Izvor: B92

Nedelja, 16.02.2020.

17:49

Vlažni kolovozi na putevima prvog prioriteta
Foto: B92

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Deonice na kojima ima snega su:

IB-40, Vladičin Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm.

II A-231, Vlasinsko Jezero - granica SRB/BUG (Ribarci), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Vranja.

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Kruševca, Vranja.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara, Vranja.

Napomena za Zaječar da ima sitnog odrona duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B - 34 (Đerdapska magistrala) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Zabrana saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere u vreme snežnih padavina predvidjena je na državnom putu II A 211 na deonici Brzeće-Kopaonik, na državnom putu II A 208 deonica Brus-Razbojna, na državnom putu II A 211 deonica Brus-Brzeće i na državnom putu II A 215 deonica Kruševac-Kaonik.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: