Niška policija traga za mladićem koji je nožem izbo vršnjaka

Niška policija intenzivno traga za P.V. (19) iz Niša koji se sumnjiči da je u grupnoj tuči nožem ubo u grudi P.M. (19) nanevši mu povrede opasne po život.

Izvor: B92

Sreda, 05.02.2020.

09:40

Niška policija traga za mladićem koji je nožem izbo vršnjaka
Ilustracija: Depositphotos/BrianAJackson

Kako se navodi, povređeni mladić zbrinut je najpre na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, a kada mu je stanje stabilizovano prebačen je odeljenje grudne hirurgije.

Ustanovljeno je da ima povredu plućne maramice i da je čistom srećom sečivo noža promašilo srce.

Lakše povrede u tuči koja se odigrala 2. februara na Trgu učitelj Tase zadobio je i L.K. (19), drug teško povređenog mladića, koji je udaren po glavi drvenom palicom.

Dve grupe mladića našle su se na Trgu učitelj Tase da bi navodno izgladile neki raniji nesporazum, ali se susret pretvorio u obračun.

U tuči je učestvovali više mladića, koji su se potom razbežali.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su agenciji Beta da je jedan od identifikovanih aktera tuče, maloletnik star 17 godina saslušan i protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.Prema nezvaničnim informacijama P.V. je kao šesnaestogodišnjak učestvovao u obračunu dve grupe maloletnika u Osnovnoj školi "Dušan Radović" u Nišu zbog čega je tada protiv njega podneta prijava za nasilničko ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: