"Niko nije naduvan iako je puno trave", MUP Hrvatske odgovorio službeno

Hrvatska policija se na svom službenom profilu na Tviteru pohvalila kako "misli ozbiljno s poslom" i navela šta su sve uradili tokom januara, piše Index.

Izvor: B92

Petak, 31.01.2020.

19:36

Ilustracija: Deposit photos/Chabala

"Hrvatska policija misli ozbiljno! Godina je tek počela, a mi smo nastavili sa zaplenama", poručili su uz fotografije.

Njihova je objava uključivala zaplene velikih količina marihuane, a korisnicima nije dugo trebalo da ih počnu, kako piše Indeks, malo zezati. "To znači 525 kilograma marihuane i sedam laboratorija? Jesam li ja naduvan ili vi?", pitao ih je jedan korisnik koji se potrudio izbrojati količinu marihuane i laboratorija koje su policajci naveli u odvojenim stavkama.

Nije dugo trebalo da mu stigne odgovor.

"Nitko nije naduvan iako je puno trave. Navodili smo najvažnije slučajeve. Vaša matematika je u redu. Hvala sto nas pratite", napisali su i dodali plavo srce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: