Ujutru mraz, tokom dana suvo i malo toplije vreme

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno vreme na istoku i jugoistoku i umerenim mrazem, a tokom dana u većini krajeva biće pretežno sunčano, suvo i toplije vreme.

Izvor: Beta

Petak, 24.01.2020.

23:55

Ujutru mraz, tokom dana suvo i malo toplije vreme
Ilustracija: Depositphotos/ Anton Matyukha

Saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam do nula stepeni, najviša dnevna od sedam do deset stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, uz slab, uglavnom južni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus dva do nula, najviša dnevna oko deset stepeni.

U Srbiji se od nedelje do subote sledeće sedmice očekuje umereno do potpuno oblačno vreme. Temperatura će u većini dana biti iznad, a krajem perioda oko prosečnih vrednosti. U nedelju i narednog vikenda biće uglavnom suvo vreme, u ostalim danima mestimično kiša, a na visokim planinama slab sneg.

Biometeorološka prognoza za subotu, 25. januar:

Meteorološke prilike će biti relativno povoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje psihički nestabilnim bolesnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: