Državljanima Severne Makedonije preporučeno da ne idu u Kinu zbog virusa

Građanima S. Makedonije savetuje se da se "uzdrže" od putovanja u kineski grad Vuhan i "širi region" zbog brzog širenja "koronavirusa".

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

15:30

Državljanima Severne Makedonije preporučeno da ne idu u Kinu zbog virusa
Getty images/Chris McGrath

"Savetima za putovanje" na satu Ministarstva spoljnjih poslova, državljani Severne Makedonije koji putuju u Kinu su "upozoreni na opasnost od koronavirusa, poreklom iz grada Vuhana u provinciji Hubei".

Zbog brzog širenja tog virusa, Ministarstvo spoljnih posolva "preporučuje uzdržavanje od putovanja u grad Vuhan i u širi region, imajući u vidu i prevetivne mere koje preduzimaju koneske vlasti ograničavanjem kretanja i zatvaranja železničkog, autobuskog i vazdušnog transporta".

Državljani Severne Makedonije u Kini, piše na sajtu, mogu da se u Ambasadi u Prekingu obaveste o stanju u toj zemlji i merama zbog širenja tog virusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: