Pucnjava u Nemačkoj, najmanje šestoro mrtvih VIDEO

U nemačkom gradu Rot am Ze nedaleko od Nirnberga u saveznoj državi Baden-Virtemberg dogodila se pucnjava u kojoj je stradalo najmanje šestoro ljudi, prenosi RT.

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

14:58

Pucnjava u Nemačkoj, najmanje šestoro mrtvih VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ ia__64

Policija je objavila na Tviteru da je u toku velika akcija, a prema prvim informacijama, napadač je uhapšen. Pretpostavlja se da nije imao saučesnike, kao i da je najverovatnije poznavao žrtve.

"Veća policijska operacija je u Rot am Zeu, gde je došlo do pucnjave u zgradi. Verovatno ima mrtvih, a nekoliko ljudi je povređeno. Za sada nema dokaza o drugim počiniocima", saopštila je policija.

Policija je na Tviteru objavila i da akcija još traje.

Napad se dogodio oko 12:45 h, a kako lokalni mediji javljaju, do pucnjave je došlo u restoranu.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o porodičnoj svađi - žrtve su članovi porodice. Napač je, kako piše nemački Bild, star oko 37 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: