Haradinaj: Avio-linija ne znači priznanje Kosova, niti ukidanje takse

Kosovski premijer osporio je navode da avio-linija Beograd–Priština podrazumeva ukidanje takse, ali priznaje da ne znači priznavanje kosovske državnosti.

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2020.

17:50

Haradinaj: Avio-linija ne znači priznanje Kosova, niti ukidanje takse
EPA/ VALDRIN XHEMAJ

Tzv. Kosovo i dalje neće moći da kontroliše svoj vazdušni prostor, jer to i dalje ostaje, kaže Ramuš Haradinaj, u nadležnosti NATO.

Haradinaj je rekao da obnavljanje avio-linije nema nikakve veze sa sto odsto uvećanim taksama na proizvode iz Srbije i BiH, prenela je prištinska Gazeta ekspres.

Nezadovoljan prištinskim medijima, Haradinaj je rekao da su se u pojedinim izeštajima potkrale osnovne, za njega nerazumljive, greške, jer sve u vezi sa najavljenom obnovom leta nema nikakve veze sa uvećanim taksama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: