Šta je Štrahe nedavno radio u Beogradu i s kim se sastao FOTO

Bivši austrijski vicekancelar i ministar sporta Hajnc Kristijan Štrahe boravio je nedavno u Beogradu.

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2020.

13:52

Šta je Štrahe nedavno radio u Beogradu i s kim se sastao FOTO
Foto: EPA/LISI NIESNER

U glavnom gradu Srbije se slikao sa ocem najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Srđanom Đokovićem.

Štrahe, koji je sredinom maja morao da podnese ostavku na sve političke funkcije usled korupcionaške afere "Ibica", postavio je na Fejsbuku slike sa Srđanom Đokovićem i peharima koje je aktuelni broj dva na svetu osvojio.

"Sa Srđanom Đokovićem - ocem teniske legende Novaka Đokovića - u Beogradu ispred izuzetno impresivne zbirke pehara sina, koji je trenutno na drugom mestu Svetske liste", napisao je Štrahe.

Austrijski mediji već duže spekulišu da bi se Štrahe mogao vratiti u politiku i to pred izbore za pokrajinu i grad Beč.

Takve spekulacije on je podstakao sa više dvosmislenih objava preko društvenih mreža, ali i najavom da je govornik na sutrašnjem, prvom novogodišnjem skupu, nedavno osnovanog Saveza za Austriju (DAO).

Inače, DAO su osnovali bivši poslanici Slobodarske partije Austrije (FPO), koji su bliski Štraheu, pa se očekuje da bi on na tom skupu mogao objaviti povratak na političku scenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: