Vozarević i Peković podneli ostavke u REM

Đorđe Vozarević i Goran Peković podneli ostavke na mesto člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, REM, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.01.2020.

11:54

Vozarević i Peković podneli ostavke u REM

Vozarević je za člana Saveta REM izabran na predlog nadležnog odbora Skupštine AP Vojvodina, a Peković na predlog udruženja izdavača elektronskih medija i udruženja novinara u Republici Srbiji.

Ostavke su podneli parlamentarnom Odboru za kulturu i informisanje, a sednica Odbora će, prema saznanjima Tanjuga, biti održana sutra u 11 časova.

Skupština Srbije je krajem godine na sednici izabrala tri nedostajuća člana REM-a, čime je bio popunjen sastav tog tela, a u okviru dogovora u međustranačkom dijalogu uz posredovanje Evropskog parlamenta dogoreno je formula 3+2 Vozarević je ostavku podneo danas, a Peković juče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: