MUP zastavio divljanje na auto-putu: Jedan je išao 190,2 km/h, a drugi 169,4

Pripadnici MUP-a Srbije, Uprave saobraćajne policije, prilikom kontrole saobraćaja na auto-putu "presretačima" zaustavili dva vozača zbog nasilničke vožnje.

Izvor: B92

Utorak, 21.01.2020.

10:53

MUP zastavio divljanje na auto-putu: Jedan je išao 190,2 km/h, a drugi 169,4
FOTO TANJUG / DUSAN ANICIC / bb/ Ilustracija

Policijski službenici podneli su prekršajnu prijavu protiv vozača koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom 190,2 kilometra na čas - zbog prekršaja nasilničke vožnje, navodi se u saopštenju MUP-a dostavljenom medijima.

Takođe, policija je zatekla ženu koja je upravljala vozilom brzinom od 169,4 kilometra na čas, zbog čega je protiv nje podneta prekršajna prijava.

Policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: