Vreme hladno, u nižim predelima oblačno, u višim sunčano

U Srbiji će ujutru biti slab mraz, tokom dana će u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka biti niske oblačnosti, ponegde sa maglom, javlja RHMZ.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.01.2020.

23:44

Vreme hladno, u nižim predelima oblačno, u višim sunčano

U brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano vreme, saopšteno je.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca, na istoku umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od minus pet do nula, najviša dnevna od minus jedan do dva stepena u mestima sa maglom i niskom oblačnošću, a u ostalim krajevima do pet stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru biti slab mraz i niska oblačnost koja će se zadržati tokom celog dana, a ponegde će biti i magle. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće oko minus dva, najviša dnevna oko nula stepeni.

U Srbiji će do petka u nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama često biti magle ili niske oblačnosti, dok se u ostalim krajevima očekuje pretežno sunčano vreme. Za vikend se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično s kišom.

Početkom sledeće sedmice biće suvo vreme, ujutru mestimično magla i niska oblačnost, a tokom dana periodi sunčanog vremena.

Biometeorološka prognoza za utorak, 21. januar:

Posle jutra i pre podneva kada se oprez savetuje kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima, većina hroničnih bolesnika će se osećati bolje. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi i glavobolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: