Novine: "Srbija bi mogla da bude sledeća članica Unije"; "Mali cenzus mnogo lista"

Dnevna štampa se u izdanju za petak ponajviše bavi zagađenjem, ali i obeležavanju druge godine od ubistva Olivera Ivanovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.01.2020.

20:29

Novine:

List "Politika" piše o novom premijeru Rusije Mihailu Mišustinu i o smanjivanju izbornog cenzusa i uticaja te odluke na prirodni prag za manjine.

"Večernje novosti" bave se formiranjem radnog tela vlade RS za borbu protiv zagađenja vazduha, kao i tekstom "Dugove vraćamo 2041" o navodnom zaduživanju u vreme SFR Jugoslavije.
"Danas" navodi da su prošle dve godine od ubistva Olivera Ivanovića i da su sprovedene dve istrage, ali da i dalje nema odgovora na pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića.
"Blic" se bavi izjavom Elmara Broka, nekadašnjeg člana nemačke partije CDU, koji smatra da Srbija može da bude sledeća članica EU.
"Alo" piše o komemoraciji povodom smrti Nede Arnerić, a ima i tekst pod nazivom "Mali cenzus, mnogo lista"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: